diyor ki; yanlış bir şey varsa harekete geçebilme yetisine sahip olan kişiler, harekete geçme sorumluluğuna sahiptirler.
büyük hazine
asla kaybetme korkusunun seni oyundan uzak tutmasına izin verme.
bir külkedisi masalı
ben?ben dürüst değilim ve dürüst olmayan bir insanın dürüst olmayışına her zaman güvenebilirsiniz. dürüstçe söylüyorum bunu. asıl dikkat etmeniz gerekenler dürüst olanlardır. çünkü ne zaman gerçekten aptalca bir şey yapacaklarını asla tahmin edemezsiniz.
karayip korsanları-siyah incinin laneti
emir iptal emri iptal.
karayip korsanları-dünyanın sonu
acı çektirmek tek yeteneğinse, bu senin lanetin.. ama ben kimsenin benim için acı çekmesini istemiyorum.
truva
Doğru ya da yanlış diye birşey yok, sadece popüler fikirler var...
12 maymun
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür...
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur
Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema, tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük, ama olmayacağız. Şimdi bunu anlamaya başlıyoruz...
dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa, sadece sesli harfleri söyleyebilirsin.
dövüş kulübü
Şeytanla dans edersen şeytan değismez; seni değistirir...
8 mm
bu dünyanın kölesi değil efendisi olmaya geldim..
Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir.
ölü ozanlar derneği
Şeytan yalancıdır. Bizim aklımızı karıştırmak için yalan söyler; bize saldırmak içinse yalanları gerçekle karıştırır. Saldırısı psikolojiktir ama güçlüdür. O yüzden onu asla, ama asla dinleme...
şeytan
Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken dünyada senin gibi biri olduğunu bilmeden uyuyabilirdim...
can dostum
Hiçbir düş sadece bir düş değildir...
gözü tamamen kapalı
Öldürmek, sigara içmeye benzemez. Onu bırakamazsın.
temel içgüdü
Karım beni içki içtiğim için mi terketti yoksa karim beni terkettiği için mi içmeye basladım
hatırlamıyorum...
elveda las vegas
Gözlerinizi kapattığınız zaman dünya yok olmuyor öyle degil mi?
akıl defteri
Her zaman, gerçek bir "hiçkimse" olmaktansa, sahte bile olsa "biri" olmanın daha iyi olacağını
düşünmüşümdür...
yetenekli bay ripley
Kibir, benim en gözde günahımdır.
şeytanın avukatı
Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin...
ucuz roman
Her sokak köşesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoş görüyoruz. Hoş görüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve akşam hos görüyoruz. Hayır, artık olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptiğim şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek... Sonsuza dek...
yedi
Hayat Çok Basittir. Seçimini Yaparsın! Arkana Bile Bakmazsın
tokyo drift
bilemiyorum, hepimiz kadere sahip miyiz yoksa rüzgarda şans eseri ordan oraya uçuşuyor muyuz? ama bence ikisi de doğru. belki ikisi de aynı anda oluyor....
forrest gump
onlara hiçbirşey vermeyin.. ama herşeylerini alın...
bu günü unutmayın çünkü sonsuza kadar sizin olacak...
300 spartalı
sence bir insan yaptıklarından içtenlikle pişmanlık duyarsa, en mutlu olduğu ana geri dönüp sonsuza kadar orada yaşar mı?orası cennet olabilir mi?
sende öleceksin. benim lanetim ise bunu da görmek olacak.
yeşil yol